musim sejuk

SET TOPI MUSIM SEJUK DAN NECK WARMER SNW RED

Customer Merayu Tolonglah Jual Topi Musim Sejuk Tu Pada Saya

  ……Tolonglah jual topi musim sejuk tu pada saya Sebagai seorang peniaga , saya suka jika ayat macam tu yang keluar dari mulut pelanggan. Siapa tak suka bila customer merayu minta tolong jual pada mereka.Itulah yang terjadi pada saya bulan lepas. Ceritanya macam ni. Saya baru je ambik set topi musim sejuk dengan neck warmer …

Customer Merayu Tolonglah Jual Topi Musim Sejuk Tu Pada Saya Read More »

musim sejuk

Panduan Pakaian Musim Sejuk Mengikut Suhu Negara 4 Musim

Assalamualaikum. Sibuknya tidak terkira minggu ni lebih lebih lagi bila ada stok yang saya tempah dari supplier dah sampai. Alhamdulillah stok stokin bulu kambing atau wool socks yang saya order 25 pasang  habis terjual dalam masa 2 hari sahaja dan baru saja saya re-stock 30 pasang lagi. Terima kasih pada semua subscriber yang memberikan sokongan …

Panduan Pakaian Musim Sejuk Mengikut Suhu Negara 4 Musim Read More »

error: Content is protected !!